Innkjøp fra Oslo

Var i Oslo sammen med Camilla i går for å handle litt klær. Tenkte å vise dere innkjøpa. :-)


Heh

Jaudaaa. Har vært skikkelig flink til å blogge her må jeg si! Har fortsatt ikke fått tilbake laderen til kameraet mitt, så det er en del av grunnen. Ellers har jeg rett og slett ikke orket. Føler det blir så feil å sitte her å skrive om glade, morsomme og "perfekte" hendelser, når det virkelig ikke er sånn jeg føler meg i det hele tatt. Det er vel mesteparten av grunnen. Har begynt (skal begynne)  å blogge på en annen blogg jeg har, kommer ikke til å si navnet på den bloggen til noen venner, bekjente eller familie i første omgang. Rett og slett fordi det er en mer anonym og privat blogg. Bilder og sånt som jeg tar kommer jeg nok til å legge ut både her og på den andre bloggen, så jeg kommer ikke til å slutte og blogge her tror jeg. Men ikke forvent at jeg begynner å blogge helt med gang, mulig jeg begynner neste uke en gang. 

Var egentlig bare det jeg skulle komme innom å fortelle, så vi snakkes sikkert senere en gang!


 Var forresten ball forrige onsdag, var kanskje litt dødt, men ellers et veldig bra ball! Kommer nok bilder fra det så fort jeg får dem!:D
 

Må gjøre video!

Nå tenkte marte og jeg at vi skulle ha en må gjøre video, vi har allerede fått noen forslag på face og snapchat så de skriver vi under her. Ellers er det bare å komme med forslag i kommentarfeltet!

- sangvideo
- 10 ting vi hater
- danse
- spise en skje med ketchup og zalo, vi droppa majonesen siden vi ikke tåler det.
- svelg et rått egg
- Ta bind for øya og sminke hverandre
- sniffe mel
- spise kanel
- ta tampong i munn å drikke noe
- stå på hodet lengst
- spise en skje med mel
- spise et sugerør (ehh, haha)
 

GrøtRandom overskrift og random bilde. 

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Var en tur på sellebakk 12-tiden for å prøve ballkjolen min igjen, slik at de kan sy den inn til det den skal være. Etter det dro mamma og jeg for å gjøre et par ærender til før vi dro hjem igjen, og her har jeg vært siden da. Har sett på film og one tree hill, er stort sett det dagene mine går i.

Jeg skal prøve å bli en enda bedre blogger enn det jeg er nå, skal prøve å få inn hvert fall et innlegg hver dag, men det kommer til å være dager hvor det ikke kommer noen innlegg. Vet ikke helt når jeg skjerper meg, kommer an på når jeg får tilbake laderen til kameraet (ligger hos linn). Har fortsatt litt strøm igjen, men det er ikke mye. Jeg får hvert fall ikke filmet noen ting med det første, men kan nok få tatt noen bilder:-)

Video fra nyttårsaften!

Bare to klipp jeg satt sammen fra nyttårsaften, som jeg har sagt tidligere, fyrverkeriet er dårlig filmet.

 

Bilder fra nyttårsaften!

I går feiret jeg nyttårsaften hos Malin sammen med Ida. Simon, Niklas, André og Nicolai kom også innom en tur. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye. Var ute og fyrte litt fyrverkeri, så på film og hørte på musikk, men det var veldig koselig det! Hadde alt i alt en bra kveld, så er fornøyd jeg:-) 

Klokka 24 gikk vi, som de fleste andre, ut og så på alt fyrverkeriet. Jeg prøvde å ta noen bilder av det, men det var vanskeligere enn jeg trodde. Fikk noen greie bilder som jeg tenkte å legge ut under her, filmet også litt, men det ble ikke noe spesielt bra. Har en annen video av Malin, Ida og meg som jeg tenkte å legge ut, kanskje jeg slenger inn den av fyrverkeriet også:-)


mislykka forsøk på å skrive 2013
Det var det, videoen kommer enten senere i natt eller i morgen, må redigere først! 

Husk å like fanpagen min HER, lettere å vite når jeg legger ut innlegg hvis dere følger med der! 

Girls

Kreativ overskrift, jeg veeet.

La bare ut profilbildene til Linn og Monika, siden jeg ikke ville legge ut noen bilder de ikke er fornøyde med! :-)

Lik fanpagen min HER, så blir jeg glaaad!

Fjortis

Hahaha

Pictures

Tok noen bilder i går, for å teste ut kamerastativet. Er ganske fornøyd med det meste, bortsett fra fargen/lyset på det første bildet. :-)
Blir også veldig glad om dere som leser kan gå inn å trykke liker på fanpagen min HER! Der kommer jeg til å oppdatere hver gang jeg legger ut et nytt innlegg, kan være kjekt for både meg og deg:-)

God jul!

Tenkte bare å stikke innom her å ønske dere som leser en god jul og et godt nyttår! Jeg kommer mest sannsynlig sterkere tilbake på bloggfronten etter julaften, da har jeg mest sannsynlig fått med kamerastativ og slike ting også! ;-D


 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits