Dagens foto 30.08.2012

Ikke det beste bildet jeg har tatt, men det funker!Outfit 30.08.2012


haha, forskjell på lengden på bena...

Joggebukse fra g-max - 200 kr på halvpris, singlet fra cubus - 99 kr, skjorte fra ? - 99 kr tror jeg

Spørsmålsrunde!

Siden dere ikke vet mer om meg enn det som står i det første (?) innlegget, så tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde. Svarer på det meste, men regner med dere selv skjønner hva et normalt menneske ikke ville svart på. Litt personlige spørsmål går greit, men ikke la det bli for overdrevent. Svara blir nok på video og dem kommer når jeg føler at jeg har fått nok spørsmål:-)


!! Første webcam bilde på bloggen !!

Da er det bare å kjøre på med spørsmål, people!

Dagens foto 29.08.2012

Blir to bilder nå også, klarte ikke bestemme meg.
resten av dagen i dag...

... skal jeg spise middag, ta en rask joggetur og litt styrketrening, dusje, for derette å dra ned på benito. Når jeg kommer hjem, som er ca. 21.30, skal jeg gjøre lekser. (Flink til å priotere må jeg si, hvert fall når jeg allerede har vært hjemme i 2 timer)

Ellers slenger jeg inn noen bilder av hunden min, siden jeg ikke er noe spesielt fotogen i dag, som alle andre dager. Bare for at inlegget skal inneholde litt bilder også:-)
Dagens foto 28.08.2012

Ble ikke noe "nytt" bilde i dag, altså det er ikke tatt i dag. Det regner enda så jeg tar ikke sjansen på å ta med kameraet ut da. Derfor er ikke det bilde som kommer nå sånn "kjempe" bra, men det beste jeg hadde.
Lekser, lekser, lekser

Litt mange bilder av samme ting, men samma det. Mye bilder er bra, ikke sant?:-)

Dagen i dag kommer for det meste til å bestå av lekser, mer detaljert, mattelekser. Har en del oppgaver som må gjøres der, og når man ikke skjønner alt i tillegg så tar det litt tid. Skal prøve å dra den feite ræva mi ut for å jogge etterpå også, sånn i 19-tiden. Ellers er det ikke noe mer spennende enn det, kanskje dagen i morgen er litt mer spennende, tror det. Da er det benito og litt sånt, skal ta litt bilder etterpå også. Må jo ha et bilde til dagens foto:-)

Dagens foto 27.08.2012Fish yolo
Grey's anatomy

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg og ser på grey's, de som pleier å være med meg på fritiden og på skolen vet at jeg er heeelt avhengig av det og glee. Er nå på sesong 2 episode 14 av grey's, har sett noen av episodene før, men samma det. Skal straks spise middag tror jeg, og etter det skal jeg mest sannsynlig ned på treningssenteret her å skaffe meg et sånt medlemskort. 

Dagens bilde kommer som vanlig i kveld siden jeg ikke har vært ute og tatt noen bilder enda.

Ser det på youtube siden det tar så lang tid å laste ned sesonger, kvaliteten suger, men jeg får jo med meg hva som skjer så da er det ikke så nøye :-)

Les mer i arkivet » August 2012
hits